С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мини-мини чантите, в които не можем да съберем нищо, но ги искаме много

Константин Стойнов • 14.03.2019

Когато малкото се оказва наистина повече

Мини-мини чантите, в които не можем да съберем нищо, но ги искаме много
 © jacquemus

През последните няколко сезона крайностите в модата станаха нещо съвсем обичайно и тази вълна нямаше как да подмине и аксесоарите.

Един от любимите модни акценти на жените – чатната търпи бурно еволюционно развитие и то в няколко направления.

От огромни модели, които освен всичко друго могат да бъдат и къщичка за двойка Чихуахуа, до все по-малки размери доближаващи се до този на телефон. Но, ако в една чанта вече не можете да вкарате телефона си, дали въобще имате нужда от нея?

© Instagram/jacquemus

Симон Порт Жакмю определено ви убеждава, че максимата "хубавите неща идват в малки опаковки" е напълно валидна и за чантите. Неговият модел Le Chiquito застрашава да се превърне в в новата It Bag, след като въпреки скромния си размер стана любимка на звездите.

Le Chiquito и звездите

Дали в погледа на дизайнера, който е едно от новите ни любими имена в модата, няма ирония? Нима е нужно да разнасяте около една трета от имуществото си, постоянно с вас? От какво толкова се нуждае едно момиче? Кредитна карта, червило и евентуално ключа от дома, ако все пак има някакво намерение да се прибере преди първи петли.

© jacquemus

А, ако смятате, че се нуждаете от повечко неща от изброените по горе, то се обърнете към другата силна тенденция при този аксесоар – комбинация от две чанти. Тази с мини размер винаги може да сложите на масата, без да заемете половината пространство, което често води до неодобрителни погледи. Няма как да не спечелите възхищение.

Вижте в галерията мини чантите в реална среда. Сега вие сте на ход!

Мини чанти от сцената на живота

Назад Напред

 


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE