С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Българките сме щастливи от сексуалния си живот

19.06.2017

Това показват резултатите от глобалното проучване ELLE Happiness Index. Още интересни и любопитни факти, личности и тенденции – в новия брой на списание номер едно в света на модата

Българките сме щастливи от сексуалния си живот

Ако сте следили предишните проучвания на ELLE за „Индекс на щастието“, вероятно няма да се изненадате, че българките сме сред най-щастливите жени в света по отношение на секса! 52% от нас са „абсолютно доволни“ и „доволни“ от сексуалния си живот, докато само 46% от дамите от останалите държави са дали същите отговори. В сравнение с последните резултати сме отстъпили с 4% от своето сексуално щастие. Но все още сме в Топ 5 по този показател. Пред нас са словенките (с 65%) и гъркините (с 60%). Третото място е за канадките от Квебек (които ни водят само с 2%), а четвъртото си го делим с финландките.

Не ни липсва самочувствие и за начина, по който изглеждаме. Българките сме по-доволни от други нации от визията си (напълно доволни и доволни – и в двата показателя сме над средните данни за света). Пред нашите 11% напълно доволни от външния си вид се нареждат единствено рускините (17%) и читателките на ELLE от арабските страни (12%).

Проблем ли е остаряването за българките, дали сме позитивни за бъдещето, доволни ли сме от социалната политика у нас, с кои определения най-често се описваме, кои са основните ни източници на щастие – отговори на тези и други любопитни въпроси ще откриете в новия брой на сп. ELLE, който представя подробни данни от глобалното проучване „Индекс на щастието“.

От страниците на новия брой ще научите кой е най-бързият път към истинското щастие от световноизвестния психолог Лучия Джованини и ще получите рецепта за усмивки от Джуджи.

Очакват ви още неколцина млади хора с добри сърца – доброволците Кат, Маги, Емили, Синтия и Людмил, които не се страхуват да влязат в бежанските лагери, независимо от стереотипите и предразсъдъците на хората около тях. Защо желанието да помагат се оказва по-силно от всичко? Ще научите от самите тях на страниците на сп. ELLE.

Очакват ви още най-добрите модни попадения, както и практични съвети, които ще ви помогнат да се потопите в лятото с усмивка!

Търсете новия брой на сп. ELLE от 20 юни!


В новия брой

Корицата на ELLE България с ексклузивна сесия и интервю в броя със Селин Дион