Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Фотографът на Лиз Хърли снима Койна Русева за ELLE

20.03.2017

В новия брой на списание номер едно в света на модата ексклузивно гостува и оперативната директорка на Фейсбук – Шерил Сандбърг

Корицата на ELLE с Койна Русева
Корицата на ELLE с Койна Русева © Nihat Odabasi за ELLE България

Тя има свое темпо в града. Обича цветовете в готвенето, музиката в тишината и романите в киното. И се усмихва на етикетите, които лепят върху публичния й образ – този на актрисата Койна Русева. „Всичките ми роднини по майчина линия са артистично луди хора“, признава звездата в интервю за ELLE България. Списание номер едно в света на модата я срещна с творец, артистичен и луд като нея, че даже и отгоре. Световноизвестният фотограф Нихат Одабашъ, любимецът на куп големи звезди (Лиз Хърли работи само с него!), пристигна от Истанбул, за да снима Койна Русева за корица и сесия на сп. ELLE.

Кадрите на Койна Русева в сесията за ELLE България са реализирани в София
Кадрите на Койна Русева в сесията за ELLE България са реализирани в София © Nihat Odabasi за ELLE България

„Невероятен професионалист, с когото бих снимала отново, и отново, и отново...“, сподели Койна след изтощителната сесия по улиците на София. Кадрите и интервюто са в новия брой на сп. ELLE. Ще научите за участието на актрисата в сериала „Скъпи наследници“, както и защо смята, че актьорството е психотерапия.

Койна Русева в сесията за ELLE България
Койна Русева в сесията за ELLE България © Nihat Odabasi за ELLE България

В новия брой на ELLE ви очаква среща и с оперативната директорка на Фейсбук – Шерил Сандбърг. Тя е вторият човек в компанията след Марк Зукърбърг и заедно с това продължава каузата си да насърчава жените да бъдат лидери. Миналата година публикува нова вълнуваща книга само месеци след смъртта на съпруга си.

Не пропускайте броя и заради рубриката на Мира Добрева, която прави дисекция на мъжете от вчера и днес, търсейки следите на изгубените кавалери.

Посрещнете пролетта с новия брой на списание номер едно в света на модата, където ще откриете вдъхновение как да направите новия сезон по-цветен с новите колекции, а от професионалните съвети на гримьори и инфлуенсъри ще научите последните трикове в макиажа.

Търсете ELLE от 21 март!


В новия брой

МоделътJAQUELINE SAPPERT на корицата на сп. ELLE.