С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Dolce&Gabbana възкръснаха с Ренесансова Alta Moda в Милано

Константин Стойнов • 10.12.2018

След скандала в Шанхай, дизайнерите са отново на модната сцена, но този пък с курс по история на изобразителното изкуство

instagram
instagram

Италианското дуо се обърна към шедьоврите на живописта, и до голяма степен към това на Ренесанса, в новата си колекция Alta Moda пролет-лято 2019 година.

В тържествената зала на Palazzo Litta – Milano дефилираха произведения на Леонардо, Тициан, Джордджоне... Вечните ценности на изкуството или модата като изкуство? Факт е, че те са свързани във вдъхновяваш съюз, който в тази колекция намери проявления и в модели адресирани към силния пол.

instagram
instagram © Palazzo Litta по време на ревюто.

Разточителният лукс намери своя бляскав образ и при аксесоарите, и в сценографията, неща с които Доминико и Долче са пословични.

Въпреки, че тяхното шоу в Шанхай бе отложена преди малко повече от две седмици, много от моделите от ревюто вече са откупени.

Кои ли звезди ще са първите, които ще забележим с някое от творенията на Dolce&Gabbana?

Колекцията Alta Moda

Назад Напред

 

 


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE