Преминете към основното съдържание

"Красавицата и морето" в колекцията на Elie Saab Haute Couture пролет-лято 2019

Женствеността винаги е била на почит в моделите на Elie Saab и този сезон това може да се забележи повече от всякога.
© imaxtree

Дизайнерът от ливански произход представи красива, свежа, но и бляскава колекция, вдъхновена от морето и магичността на подводния свят. Водещи бяха нюансите на тюркоазено, розово и златисто, а за по-дръзките дами имаше и предложения в червено и кралско синьо.

Дефилиращи по подиума, моделите приличаха на русалки приели човешки вид, готови да се явят на червения килим. Тюлът и пайетите присъстваха и в тази колекция на дизайнера.

Силуетите бяха феерични и елегантни. Наблюдаваха се типичните за Elie Saab романтични рокли, подчертаващи красотата на женското тяло в дискретна прозрачност и изтънчени детайли.

Бяха включени и по-класически дизайни комбинирани със сака, обемни рокли с къдри и волани, придаващи величественост и такива обсипани с пайети, създаващи усещането за стил и блясък.

Морската препратка беше подсилена с декорации от пайети в нестандартни форми, наподобяващи морски водорасли.

Дизайнерът, който не веднъж е обличал звезди за червения килим, доказа още веднъж майсторство с тази колекция. В нея присъстваше, както тематична обвързаност, така и изключително разнообразие, което би задоволило вкуса на всяка жена.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser