С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

LIVESTREAM: #TOMMYNOW есен 2019 - TommyXZendaya

08.09.2019

Втората колекция TommyXZendaya, разработена съвместно със Зендая, глобален посланик на марката TOMMY HILFIGER за жени, ще бъде показана отново чрез оригинална концепция „Виж сега - купи сега“

LIVESTREAM: #TOMMYNOW есен 2019 - TommyXZendaya

Шоуто TOMMYNOW, под форма на интерактивно преживяване, ще се проведе в легендарния "Театър Аполо", в Харлем, който е бил домакин на едни от най-емблематичните артисти в света, включително Арета Франклин, Ела Фицджералд, Пати Лабел и групата Сюпримс. Самата колекция TommyXZendaya за есен 2019 г. е вдъхновено от тези силни и уверени жени, и представя култовият стил на тази ера, но преосмислен с щипка съвременна дързост.

Шоуто отново ще наблегне на посланията, които Томи Хилфигър и Зендaя изведоха по време на ревюто TOMMYNOW в Париж за пролет 2019. Послания като толерантност, интеграция на различните, както и овластяване на жените. Събитието, под форма на преживяване, както за публиката на място, така и за зрителите онлайн, ще позволи на всички да се докоснат до уникалното усещане за стил на Зендея.

Завръщайки се за първи път в Ню Йорк, откакто направи премиерата си там през есента на 2016 г., това ще бъде последната спирка от световното турне, чиято цел беше да пренесе TOMMYNOW до публиката по целия свят. 

"Желанието на Зендaя да пренесе TOMMYNOW в Харлем бе невероятна следваща стъпка в изразяването на нейната визия за бъдещето. Нейната гледна точка присъства ясно във всичко, което прави, и именно затова тя е и толкова вдъхновяващ партньор - чест е да продължим да й предоставяме платформа в модната индустрия, за да споделя своята визия!", споделя Томи Хилфигър.

 


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE