С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

London Fashion Week: Ден втори - PORTS 1961 и House of Holland превзеха сетивата ни

Ирена Божилова • 19.09.2017

По време на Лондонската седмица на модата, Ирена Божилова пряко предаваше събитията в Instagram Stories на ELLE България. Сега, тя от първо лице разказва, за всичко което е видяла и усетила през последните пет дена в британската столица.

PORTS 1961 пролет/лято 2018
PORTS 1961 пролет/лято 2018 © Ирена Божилова

Ден втори от Лондонската седмица на модата премина със силни контрасти между изчистените линии и сублимни детайли на PORTS 1961 и приказния свят на House of Holland, който ни омагьоса и ни пренесе друго измерениес помощта на своите пирати и сирени.

Колекцията на Наташа Каджали за PORTS 1961 бе  изработена по мярка за гардероба на всяка млада жена, за която работното облекло не означава лишаване от изключително стилни и уникални детайли поставени на неочаквани места. Визията на Наташа играе с движението на всяка една материя и това как тя може да се моделира около женското тяло без излишни шевове и гънки. 

PORTS 1961 пролет/лято 2018
PORTS 1961 пролет/лято 2018 © Ирена Инджова

PORTS 1961 пролет/лято 2018

Назад Напред

След елегантната умереност на PORTS 1961 бе ред на Хенри, който както винаги бързо набра темпото още от вратите на официалното TOPSHOP шоу място. С шампанско в ръце и заредени Инстаграм сторис, публиката 'поглъщаше' пиратската обстановка и красивите сирени с неописуема жажда. 

House of Holland е шоуто с тази невероятна атмосфера, заради която всеки е там, а който не е, му се иска да е. Колкото и да са много скамейките, винаги ще има опашка отвън с гладни очи мечтаейки да надникнат в приказния свят на Хенри. 

House of Holland пролет/лято 2018
House of Holland пролет/лято 2018 © Ирена Божилова

House of Holland пролет/лято 2018

Назад Напред

Можете да последвате ELLE България и Ирена в Instagram.


Oще от LFW в галерията:

HOLLY FULTON пролет/лято 2018
HOLLY FULTON пролет/лято 2018 © Ирена Божилова

London Fashion Week пролет/лято 2018

Назад Напред


В новия брой

Анджелина Джоли на корицата на новия брой на ELLE България