С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

По-слаби в ханша и бедрата

11.12.2017

Една трета от жените в Европа имат излишни килограми. По-трудно е отстраняването им, когато са натрупани от талията надолу. Трудно, но не и невъзможно! Да се доверим на четири изпитани стратегии.

По-слаби в ханша и бедрата
 © iStock

Детоксикация

Отстраняването на токсините от тялото е начин на борба с възпалителните процеси, но освен това ни кара да се чувстваме добре и премахва умората, изпитваме по-голямо желание да се движим и да изразходваме енергия.

Биохрани

В околната среда има много пестициди и други вещества, които смущават дейността на ендокринната система. Консумацията на биохрани е начин те да бъдат избегнати, тъй като употребата им в отглеждането на биопродукти е забранена.

Без пластмасови опаковки

Не купувайте продукти, съдържащи мазнини /масло, олио, готови храни/, в пластмасови опаковки. По принцип пластмасата съдържа токсични вещества, които влияят на производството на хормони в организма. Тези токсини се разтварят именно в мазнините. Избирайте продукти в стъклена или хартиена опаковка. Никога не затопляйте опаковани в пластмаса готови храни в микровълновата фурна.

Минерална или планинска вода

Чешмяната вода може да съдържа замърсители. По-добре е да  пиете минерална или изворна вода в стъклено шише, но тъй като водата не съдържа мазнини, пластмасовата опаковка не е от такова значение.

Спорт според зодията

Назад Напред


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE