С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Сваляме зимните килограми с вкусни рецепти

29.03.2019

2 рецепти за сваляне на зимните килограми

Сваляме зимните килограми с вкусни рецепти
 © iStock

Продължаваме с втората седмица на програмата с нискокалорични ястия, активиращи обмяната на веществата, плюс обикновени, но ефикасни упражнения и съвети как да устоим на апетита си.

Втора седмица

Трети ден - йодът активира обмяната на веществата

За да подобрите ефекта на диетата можете да пробвате следното упражнение за отслабване с топка за стегнато дупе

Начална стойка: на пода на четири крака. Сложете топката в сгъвката на дясното коляно (отзад на крака), облегнете се на пода на долната част на ръцете и вдигайте и спускайте десния крак, като стискате здраво топката. След това сменете крака. Направете упражнението по 20 пъти за всеки крак.

Диета с вкусни рецепти

Назад Напред

Четвърти ден – полезно за здрави кости

За да подобрите ефекта на диетата можете да пробвате следното упражнение за отслабване с топка за стягане на бюста:

Начална стойка: застанете прави, с леко разкрачени крака и стискайте топката с двете ръце пред гърдите си. Лактите ви да сочат настрани. Направете крачка надясно с десния крак, леко сгънат, левия е изпънат. Преместете тежестта си върху десния крака. Задръжте така 15секунди и стискайте здраво топката. След това направете същото с левия крак. Повторете упражнението по 20 пъти за всеки крак.

Меню за здрави кости

Проследете менюто за първата седмица от диетата тук


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE