С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

ERDEM x H&M: вижте първи цялата колекция!

Мария Георгиева • 12.10.2017

Снимките са на известния фотограф Michal Pudelka

ERDEM x H&M: вижте първи цялата колекция!
 © Michal Pudelka

От днес моделите от колекцията ERDEM x H&M вече не са тайна. Официално бяха разпространени снимките на известния фотограф Michal Pudelka, който работи с Ердем и H&M по създаването на впечатляващите look book изображения към колекцията. Снимките пресъздават изключително умело идеите на дизайнера и характерното за него изследване на красотата и женствеността.

ERDEM x H&M е колекция, която сякаш ми проговори, виждайки я за пръв път. Знаех, че искам да създам look book, който не е просто каталог. Харесва ми да добавям изненадващи елементи, които понякога граничат със сюреализъм, да обмислям детайли, които биха разчупили атмосферата в кадъра - цветя, елегантно подадени на модела от някого извън кадър, например”, споделя Michal Pudelka.

© Michal Pudelka

Заедно с Ердем и екипа на H&M фотографът изпълва снимките с онова така характерното меланхолично усещане за Англия, а кадрите са заснети в същото провинциално имение, в което Pudelka снима и рекламната кампания, а Баз Лърман режисира краткия си филм към колекцията ERDEM x H&M.

„Наистина беше удоволствие да наблюдавам как Michal пренесе настроението на колекцията във всеки един кадър, а любима част за мен е това, че успяхме да направим кадрите и дрехите още по-живи с добавянето на още цветя в кадър.“ – казва Ердем Моралиоглу.

ERDEM x H&M

Назад Напред

Колекцията ERDEM x H&M ще дебютира на 2 ноември в избрани магазини на H&M в цял свят. В България ще я откриете от 10:00 часа в магазин H&M на „Витоша“ 6 в София, както и онлайн на hm.com от 11:00 часа.


В новия брой

Моделът Алиса Кузенная на корицата на новия брой на сп. ELLE, посветен на ваканцията