С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Карл Лагерфелд и Марк Джейкъбс ще избират най-добрия млад дизайнер

Тереза Восканян • 18.12.2017

Наградата е 30 000 долара и една година обучение при експертите от LVMH

Карл Лагерфелд и Марк Джейкъбс ще избират най-добрия млад дизайнер
 © LVMH

На официалния уебсайт на модния гигант LVMH е обявена наградата на петия сезон за "Young Designers".

Основната награда е безвъзмездна помощ в размер на 30 000 долара и стажантска година при експертите на марките на LVMH, сред които са Louis Vuitton, Dior и Fendi. В журито са едни от най-влиятелните дизайнери като Карл Лагерфелд, Фиби Файло, Рикардо Тиши, Джонатан Андерсън, Мария Гация Кюри, Никола Геские, Марк Джейкъбс, Умберто Леон и Керъл Лим. 

За да кандидатствате, трябва да сте поне на 18 години и да не сте по-възрастни от 40 години, да приложите шест снимки на визии от двата ви най-нови колекции, също така портфолио с материали излези за вас в пресата, както и една ваша снимка. 

Конкурсът минава през три етапа. Първо чакате публикуването на списъка с кандидатите на сайта, на втория етап работата ви се оценява от журналисти, стилисти и купувачи на LVMH. Ако успеете да минете тези два епата, влизате във финалната листа на третия етап на състезанието, където звездното жури ще ви оценя през юни 2018 г.

Заявления LVMH приемат до 7 февруари.


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE