С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Марк Джейкъбс иска да ви бъде ментор

Тереза Восканян • 18.11.2017

Дизайнерът ще споделя своя опит със студенти

Марк Джейкъбс иска да ви бъде ментор
 © youtube

На платформата на The MasterClass се появи анонс за поредицата от лекции на Марк Джейкъбс.

Програмата включва 15 видео урока, в които Джейкъбс обещава да ви научи как да намерите вдъхновение, да създадавате скици и да ги въплъщавате в завършени колекции. Студентите ще научат как работи екипът на Марк Джейкъбс и как се създава и развива един бранд.

"Ще обсъдя неща, които самият аз бих искал да знам, когато започнах да работя. Основната част на курса ми е посветена на техническия процес. Понякога се случва платовете да вдъхновят роклята, а в друг случай - роклята която искаме да направим, вдъхновява плата", разказва Джейкъбс в промо видеото. 

Колекция Marc Jacobs SS17

Назад Напред

Дизайнерът лично е създал план за лекциите, а екипът на платформата MasterClass влизат в ролята на студенти, за да може лекторът да усети присъствието на аудиторията.

Всеки студент, който плаща за курса, ще получи електронна версия на работната книга (трябва да бъде отпечатана) и може да си задава въпросите към дизайнера по пощата. Джейкъбс ще отговори на тези, които ще възбудят интереса му.

Цената на курса е $90. Един годишен абонамент за всички уроци MasterClass струва $ 180 - техните професионални курсове през 2018 г. ще бъдат представени от Диана фон Фурстенберг, Серена Уилямс и Мартин Скорсезе.


МАРК ДЖЕЙКЪБС ЩЕ НАПУСКА MARC JACOBS?


 


В новия брой

Адриана Скленарикова с ексклузивни снимки и интервю за ELLE България