С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Moncler остава без Том Браун и Джамбатиста Вали

Тереза Восканян • 13.11.2017

Италианската марка затваря премиум линиите си

Moncler остава без Том Браун и Джамбатиста Вали
 © getty

Ройтерс сподели, че марката Moncler, известна със своите зимни облекла и дефилета с приказна природа ще затваря премиум лините си Gamme Rouge и Gamme Bleu. Дизайнерите Том Браун и Джамбатиста Вали ще напуснат Moncler и ще се съсредоточат върху собствените си марки - Thom Browne и Giambattista Valli.

Според Ремо Руфини - милиардер и главен изпълнителен директор на Moncler, компанията "трябва да се промени и да бъде отворена към нови хоризонти". Руфини подчертава, че Том Браун и Джамбатиста Вали са се съгласили с решението да се затворят линиите.


ЩЕ ОБЛИЧАМЕ КУЧЕТАТА СИ ВЪВ ВИСША МОДА ОТ MONCLER


"За мен беше истинска гордост да работя с такива уникални таланти. Изключително съм благодарен на Том и Джамбатиста за невероятния им принос за Moncler. Определено ще ми липсват", добави Ремо.

Решението е свързано с глобалната промяна в стратегията на марката. Руфини отказва да разкрие плановете, но потвърждава, че се фокусира върху нов таргет, "Светът се е променил много, откакто започнахме проекта Gamme".

Звездите на ревюто на Moncler

Назад Напред


В новия брой

Адриана Скленарикова с ексклузивни снимки и интервю за ELLE България