С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Основателите на Proenza Schouler изкупиха обратно марката си

Тереза Восканян • 15.11.2018

Преди това марката беше притежание на Castanea Partners

Основателите на Proenza Schouler изкупиха обратно марката си
 © Proenza Schouler

Основателите на Proenza Schouler, Джак Маккулоу и Лазаро Ернандес купиха обратно марката си от Castanea Partners с подкрепата на частни инвеститори. Брандът беше собственост на Castanea Partners от 2015 г.

Сега марката има значителен капитал, час от които ще бъдат инвестирани в по-нататъшното ѝ развитие. Има и промяна в управлението на марката - Кей Хон стана главен изпълнителен директор, а неговият предшественик Джъд Крейн и главният финансов директор Джон Паочели напуснаха позициите си. Маккулоу и Ернандес заявиха, че са щастливи да контролират напълно марката отново.

Първият търговски успех на Proenza Schouler датира от 2008 година, когато дизайнерите представиха чантата PS1. След това, на фона на спадащите продажби, брандът срещна трудности, дължащи се на масовите фалшиви копия в сектора на бързата мода.

От миналия сезон, Proenza Schouler се завръща на Седмицата на модата в Ню Йорк и очакваме да видим шоутата на марката на модната сцена на Голямата ябълка.

Най-добрите street style визии от Седмица на модата в Ню Йорк, пролет-лято 2019

Назад Напред


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE