С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

По-малко е повече: основен закон в дизайна

16.02.2015

С модела Nike Flyknit ще правите по-леки крачки... с перфектен стил!

По-малко е повече: основен закон в дизайна

Съвършенството е целта на всеки дизайн. Спортният дизайн търси и комфорта на практичността. Така в търсене на този перфектен баланс компанията Nike създаде модела Nike Roshe - минималистичен дизайн, в чиято основа е заложена сентенцията: "По-малкото е повече." 

Пролетта на 2015-та Nike Roche прави още една крачка към перфектния минимализъм с модела Nike Flyknit. Последната версия дизайн на горната част адаптира уникалната изработка на Roche и я превръща в още по-лека. Новата Flyknit горна част е прецизно проектирана, за да предоставя подкрепа в зоните, където е най-необходимо, като същевременно бракът от производствения процес е максимално редуциран. 

Nike Roshe Flyknit е с изцяло излято ходило без ненужни компоненти. Това става възможно благодарение на издръжливия материал, от който е изработена подметката - леката пяна Phylon. Горната част е почти перфектен пример за прибавяне на функционалност чрез премахване на елементи - „Less is more“. Моделът Nike Roshe притежава дизайн с възможно най-малък брой компоненти и е завършен с гладък, утилитарен силует. 

 

 


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE