Преминете към основното съдържание

Преоткриване, приключения и идентичност в колекцията на John Galliano пролет-лято 2019

Вдъхновен от книгата "Picnic at Hanging Rock", Бил Гейтън представи колекция с един по-модерен прочит на женат - романтичка
© Carlos Freixeda

Нежна, женствена и невинна, творческият директор на John Galliano облече моделите си в ефирни дизайни, декорирани  с къдрици и дантела. Сламените шапки и баретите допълваха роматичния облик. Сред цветовата гама преобладаваха меки пастелни тонове на розово и синьо, както и бяло и черно. 

Водещи бяха шарки като раета, карета и щампи на емблематичния вестник на Галиано. Бродерии и тюл, придаваха усещане за лекота и нежност. Присъстваха и типичните за дизайнера сака, този път с надиплени ръкави и набори, които бяха в пълен синхрон с тематиката на колекцията. 

Моделите бяха съчетани с черни кожени боти и ботуши, които вдъхваха  модернистичност, а стайлингът беше издържан в колежански стил, допълващ усещането за невинност.

Бяха представени и  предложения за мъже с актуалните "oversized" костюми в светли цветове и с тиранти за допълнителен шик. 

John Galliano пролет-лято 2019

Галерия

John Galliano пролет-лято 2019

Снимки: Carlos Freixeda

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser