С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

3 кино премиери този уикенд

Петра Денчева • 23.12.2017

Първите дни от Коледната почивка ни посрещат със страхотна комедия, увлекателно приключение и най-сладкия анимиран бик. Да им се насладим на голям екран!

"Пич, къде е баща ти?"
"Пич, къде е баща ти?" © Columbia Pictures/„Александра Филмс“

Джуманджи: Добре дошли в джунглата

"Джуманджи: Добре дошли в джунглата"
"Джуманджи: Добре дошли в джунглата" © Columbia Pictures/„Александра Филмс“

Четирима тийнейджъри са всмукани в света на видео играта „Джуманджи“ (същата като настолната) и приемат формата на аватари, изиграни от Скалата, Карън Гилън, Кевин Харт и Джак Блек. Хванати в капан те откриват, че тук не просто трябва да се играе, а да се оцелява.

Кино този уикенд: "Джуманджи: Добре дошли в джунглата"

Назад Напред

Пич, къде е баща ти?

Двама братя (Оуен Уилсън и Ед Хелмс) поемат на пътешествие в търсене на баща си, за когото едва като възрастни научават. В ролята на майката, за чието сексуално минало чуват повече, отколкото им се иска, е Глен Клоуз. Дали Дж. К. Симънс наистина ще се окаже таткото?

"Пич, къде е баща ти?"
"Пич, къде е баща ти?" © Columbia Pictures/„Александра Филмс“

Бикът Фердинанд

"Бикът Фердинанд"
"Бикът Фердинанд" © Columbia Pictures/„Александра Филмс“

Младият бик Фердинанд няма желание да участва в битки. Той иска да седне на пасището до кравите под дърво и да усеща аромата на прекрасните цветя. Само че е най-силният сред всички бикове и всеки бикоборец иска да го надвие. Затова и Фердинанд решава да избяга от ринга.

Кино този уикенд: "Бикът Фердинанд"

Назад Напред


В новия брой

Корицата на новия брой на сп. ELLE