Преминете към основното съдържание

Кой ще е следващият Джеймс Бонд?

Идрис Елба намеква, че бъдещата роля е негова
© getty

Британският актьор Идрис Елба, изглежда, активно спекулира по темата, че той ще е следващият Джеймс Бонд, след Даниел Крейг. Звездата от "Проучването" и "Лутър" публикува селфи в неделя, към което добави описание с известната шпионска фраза: "Казвам се Елба, Идрис Елба".

Въпреки това, след като феновете започнаха да се радват и медиите подхванаха темата, актьорът реши да опровергаре клюките като публикува още една снимка, но с надпис "Не вярвайте на слухове". 

Първите слухове, че следващата агент 007 ще бъде тъмнокож пусна продуцентът на "Джеймс Бонд" - Барбара Броколи, която заяви по време на дискусия с режисьора Антоан Фукуа, че е време за нов агент "от малцинствата". И най-вероятно, тази историческа мисия, ще бъде предприета от Елба.

Според продуцентите, следващата част на поредицата ще бъде последната за Даниел Крейг. Сред водещите кандидати за новия Бонд са двамата Томовци - Харди и Хиделстън, Деймиън Луис, Хари Стайлс и дори ... Джилиан Андерсън!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser