С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Колко още Аватара да очакваме до 2025 година

Тереза Восканян • 13.11.2018

Нови подробности около продълженията на фантастичната вселена на Джеймс Камерън

Колко още Аватара да очакваме до 2025 година

Миналата седмица звездата на първия аватар, Сигърни Уийвър, разкри в интервю, че екипът е завършил снимките на подводната втора и третата част от сагата. Но амбициозният режисьор Камерън, който спечели Оскар, не се е спрял само с две продължения и се е захванал с продукцията на четвърти и пети филм. 

Вече са известни имената и приблизителните дати на премиерите на всички части като и четирите филма ще дебютират в месеца на първия филм - декември.

През следващите години очакваме следните филми с неофициалните (за сега) заглавия: 2020 - "Avatar: The Way of Water"; 2021 - "Avatar: The Seed Bearer", 2024 - "Avatar: The Tulkun Rider" и 2025 - "Avatar: The Quest for Eywa".

От премиерата на дебютната част са изминали девет години, но изглежда, вече знаем кой ще е най-очакваният филм по време на зимните празници през следващите няколко години.

 


В новия брой

Анджелина Джоли на корицата на новия брой на ELLE България