С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Нина Николина открива галавечерта на Международния филмов фестивал Трансилвания

Мария Георгиева • 02.06.2017

Талантливата и чаровна певица ще изпълни „Излел е Дельо хайдутин” тази вечер

Нина Николина
Нина Николина © ELLE

Трансилванският фестивал отваря врати с копродукцията на Белгия, Холандия и България „Белгийският крал”. Лентата в която Нина Николина прави своя кинодебют, с ролята на българската народна певица Ана, която спечелва сърцето на белгийския крал, събра овациите на публика и критика в над 20 фестивала по целия свят.

С прекрасната българска народна песен „Излел е Дельо хайдутин” Нина Николина заедно с изпълнителки от „Мистерията на българските гласове”, ансамбъл „Филип Кутев”, квартет „Славей”, облечени в народни носии, ще открият 16-тото издание на Международния филмов фестивал Трансилвания на 2 юни. Песента певиците изпълняват и във филма „Белгийският крал”.

На 3 юни по покана на организаторите на престижния, филмов фестивал, българските народни певици ще изнесат самостоятелен концерт с акапелен репертоар за народен хор с едни от най красивите, народни песни. 


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE