С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Сряда е ден за кино, мили майки!

Петра Денчева • 31.07.2018

В Дом на киното пускат прожекции за млади родители и техните... бебета

"Проектът "Флорида"
"Проектът "Флорида"

Сряда е за майките, които обичат да ходят на кино, но няма на кого да оставят бебето. Или поне така е вече в столичния Дом на киното, където от 25 юли всяка сряда ви очакват специализирани прожекции за млади родители. Така дори да отглеждате детето си без помощ от партньор, детегледачка или родители, можете да следите последните филмови тенденции.

Не търсете детегледачка

„Често младите родители не успяват да направят нещо специално за себе си – вниманието съвсем естествено е фокусирано върху децата, затова създадохме специализирани прожекции, позволяващи да бъдат гледани актуални кинозаглавия, без да се налага родителите да търсят детегледачка, или да се притесняват, че ще трябва да бягат към вратата, ако малките се разсърдят“, обясняват от Дома на киното.

"Проектът "Флорида"
"Проектът "Флорида"

По време на прожекциите силата на звука ще бъде намалена и ще бъде запазено слабо осветление в името на бебешкия комфорт. А за максимално улеснение родителите ще получават асистенция за качване на детските колички до кинозалата.

Програмата на киното с бебета и деца започна с „Проектът „Флорида“ на 25 юли от 12:30 часа. Тази сряда, 1 август, очаквайте „Лудетини“ на Паоло Вирдзи. А съвсем скоро ще има програма и за следващите специални прожекции. Вие само идете до залата!

Ролите на Ким Катрал, в които едва я познахме

Назад Напред


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE