Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Стрелец

22.11 - 20.12

Личният ви живот не е спокоен и хармоничен, както се надявахте да бъде. Причината е в близките ви, които поставят изисквания без да се съобразяват с финансовото ви състояние. Ще се наложи да се справите с допуснатите през изминалите месеци грешки и да отстранявате пропуски на ваши колеги, които са оставили хаос зад гърба си, а вие сте поели и техните задължения.

Лично

Напоследък сте небрежни по отношение на парите и често забравяте къде и какво харчите. Романтични срещи ще направят щастливи тези от вас, които не са създали семейство. Но е по-добре да мислите за постоянните си партньорства и за създаването на такива, ако не сте обвързани. Годината ви дава сили и шанс да постигнете стабилност както в личния, така и в професионалния си живот, да създадете хармония в отношенията си.

Стил

Опитайте се да запазите блясъка си. Вие сте цветен човек и всичко, което правите, го потвърждава. Не променяйте стила си. Лилаво, оранжево, синьо – това са цветовете в аксесоарите, които ви носят късмет. Среброто също ви носи позитивна енергия.В новия брой

Топмоделът Анна Селезньова на корицата на ELLE