Преминете към основното съдържание

Звездна красота от червения килим на BAFTA 2016

Тържество на пълна палитра цветове на червилото
Олга Куриленко
Олга Куриленко © Getty

Сезонът на наградите е в разгара си – в неделя срещу понеделник в лондонския Кралски театър в Ковънт Гардън се проведе церемонията за връчването на наградите на Британската академия за кино и телевизионно изкуство BAFTA. Женският поглед е безпогрешен по отношение на красотата и затова веднага се насочваме към грима и прическите на звездите, преминали по червения килим.

Забелязахме, че много дами са избрали съвсем не сложни прически, дори нарочно разпуснати небрежно коси. Сред тях са такива като Олга Куриленко, Айла Фишер и Сара-Джейн Кроуфорд, които демонстрираха стил „винтидж Холивуд“ с оформени вълни в косите.

© Getty, Кейт Уинслет

Звездните визажисти като че ли се бяха наговорили: грим визиите като цяло акцентираха върху устните. Червени, розови, прасковени, винени, шоколадови, nude – звездите на практика представиха пълна палитра на цветове в червилата. Особено ефектно изглеждаха Кейт Уинслет и Лили Доналдсън (червено червило с руси коси – класика), Руни Мара и Стейси Мартин (деликатен готически образ с тъмно червило), Алисия Викандер и Кейт Бланшет (хармонично съчетание на цветове на устните с тена на кожата).

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser