Преминете към основното съдържание

15 признака на добрия ресторант

На какво трябва да обърнете внимание, за да дадете положителното си мнение
© iStock

Има някои критерии, на които всеки ресторант, претендиращ за качество е длъжен да отговаря. Именно това известно количество от параметри е в основата на преценката ни, когато посещаваме нов непознат ресторант.

И така: за да се насладите на истински добра вечеря, изберете малък местен ресторант с десетина маси, в който менюто е малко и не е написано на ръка, масите са покрити с обикновена хартия, а вместо музика, чувате гласовете на клиентите и тракането на приборите. От откритата кухня се носи приятно ухание, а умението на готвача ви кара да се влюбите в него. Цените са средни, а продуктите са само местни и пресни, сервитьорите са с чисти ризи, а в 4 следобяд ресторантът не работи.

Разбира се, има и изключения, но в повечето случаи те потвърждават правилото. Доверявайте се на инстинктите си и bon appétit!

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser