Преминете към основното съдържание

Нашето уикенд изкушение: ризото с ананас

Продукти: 250 г ориз арборио 400 мл кокосово мляко 0.5 л вода 100 г захар половин ананас 1 шушулка ванилия. Приготвяне: В тенджера излейте кокосово мляко и водата, добавете ориза и...
© iStock

Продукти:

  • 250 г ориз арборио
  • 400 мл кокосово мляко
  • 0.5 л вода
  • 100 г захар
  • половин ананас
  • 1 шушулка ванилия.

Приготвяне:

В тенджера излейте кокосово мляко и водата, добавете ориза и оставете да заври. Варете в продължение на 20 минути, като от време на време разбърквате, след което махнете от огъня. Ананасът нарежете на парченца и разбийте в блендер и към него добавете зърната от шушулката ванилия. Сервирайте горещия ориз с охладеното ананасово пюре.

Още по етикети

ризото , гурме
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser