С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Рап с пиле и песто

Велина Василева • 19.11.2018

Перфектният обяд не само за вас, но и за детето ви

Рап с пиле и песто
 © iStock

Неоходими продукти

  • печени пилешки гърди, нарязани на ленти;
  • 2 с. л. заквасена сметана, цедено кисело мляко или майонеза;
  • 2 ч. л. песто;
  • 2 тънки парчета кашкавал или друго меко жълто сирене;
  • 2 бр. тортили или арабски питки;
  • шепа нарязани червени чушки, домати и/или зърна царевица;
  • листа айсберг.

Начин на приготвяне

Смесете пилето, сметаната, киселото мляко или майонезата с пестото. Подправете на вкус. Сложете парче кашкавал върху всяка тортиля, след което разпределете сместа с пилето отгоре. Поръсете с чушката и/или царевицата и отгоре сложете лист айсберг. Внимавайте да не сложите прекалено много от плънката, тъй като ще ви бъде трудно да завиете рапа. След като го направите, приберете в кутията за обяд на детето ви, а за вас можете да завиете във фолио.

© iStock


В новия брой

Адриана Скленарикова с ексклузивни снимки и интервю за ELLE България