С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кубинците ще имат официални хотели за любов

Кристиан Пижов • 09.07.2017

Властите в Хавана обявиха, че подновяват известните "посадес"

Кубинците ще имат официални хотели за любов

Добра новина за жителите на Хавана и за любилтелите на секс туризма. 

Държавните власти решиха официално да разрешат хотели, в които да се дават стаи за почивка. В Куба, те са наричани още посадес и са съществували до средата на 90-те години на миналия век. От тогава до момента са били затворени и причината е била голямата икономическа криза, която страната претърпява след катастрофалния ураган ударил Куба.

След трагедията стаите били използвани, за да бъдат настанени хората, които са останали без дом. В същото време в столицата и в други по-големи градове са съществували частни посадес, които можели да бъдат наети за три часа срещу сумата от 5 долара.

Те са били използвани за любовни срещи, като в стаята е имало климатик, хладилник и голямо легло. Цената от 5 щатски долара може да ви се стори символична, но за кубинците е била огромен разход, тъй като средната кубинска заплата е 30 долара.

В столицата се предвижда да има 5 хотела за любов, които да бъдат още по-комфортни от предишните и естествено ще са държавна собственост. 


В новия брой

В новия брой на ELLE сваляме и палтата, и маските!