С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Модерни аксесоари за кухнята

Тереза Восканян • 21.12.2017

Кои са задължителните елементи на луксозния дом?

Модерни аксесоари за кухнята

Свикнали сме да се отнасяме с някои от вещите в нашия дом с безразличие, тъй като употребата им е свързана с дейности лишени от приятна емоция или такива, които са бреме за домаконството. Такава вещ, например, e кошът за боклук, който често скриваме в някой шкаф или поставяме в някой ъгъл с надеждата, че няма да се набива на очи, но същевременно ще бъде на разположение. Серията кошове Bo Touch на Brabantia обаче препобръща представите ни за събирането и съхраняването на битовите отпадъци.

Заради своя елегантен и изчистен дизайн, избора от стилни цветове и внимателно обмислената функционалност, кошовете Bo Touch са едновременно кошове за отпадъци като всички останали, но и изискан аксесоар към всеки домашен или офисен интериор.

Функционалността, която серията Bo Touch предлага започва с голямата вместимост на коша – 36 литра – съчетана с опцията за  избор от едно, два или три отделения в зависимост от това дали искате да събирате отпадъците разделно или просто имате нужда от един голям контейнер. Ваденето – при нужда – на вътрешните отделения е изненадващо лесно.

Благодарениe на регулируемите крачета, височината на коша може да бъде фиксирана така, че да отговори на индивидуалната ви нужда за удобство. Самите крачета са гумирани по начин, който кара коша да стои стабилно и върху хлъзгав под. Плоският гръб на коша позволява плътното му долепяне до всяка стена или мебел в случай, че искате да спестите място без да правите естетически компромис. Уникалната Soft Touch система за плавно отваряне и затваряне на капака само с едно докосване с пръст прави употребата на коша не просто лесна и удобна, но и приятна. Заради широкия му отвор, освен лесен за почистване, кошът е изключително практичен, защото възможността за разсипване на отпадъците е сведена до минимум.

Кошът е лесен за почистване и без опасност от разсипване на отпадъци поради големия отвор, перфектна височина и вътрешна пластмасова кофа с улеснено изваждане. BoTouch има място за 1, 2 или 3 кофи, които може да използвате за разделяне на боклука

Всъщност описаното дотук не изчерпва функциите на Bo Touch – ако искате да видите всичко, за което са помислили инженерите на Brabantia, създавайки този уникален продукт, можете да изгледате продуктовото му видео тук.

Другa забележителна характеристика на всички продукти Brabantia е сертификата им Cradle to Cradle (От люлка до люлка). Той удостоверява, че продукцията на марката е съобразена с идеята за социално справедливо и екологично чисто производство: влагане на рециклирани суровини в производството на рециклируеми продукти, използване на енергия от възобновяеми източници, прилагане на технологии, икономисващи употребата на вода, участие в програми за залесяване и други подобни благородни каузи.

За радост на българските си фенове отскоро марката има български онлайн магазин, където Bo Touch се предлага с 10 годишна гаранция!


Brabantia е холандска семейна компания. Създадена още през далечната 1919, днес тя се е превърнала в световноизвестна марка-синоним на най-високо качество, отлична функционалност, удоволствие при употребата и перфектен дизайн. При Brabantia всичко това е подплатено и с корпоративната й мисия за производство и правене на бизнес, съобразени с ценностите на социалната и екологичната отговорност.


Разгледайте галерията, където ще намерите още интересни решения за вашата кухня:

Аксесоари за кухня

Назад Напред


В новия брой

Корицата на новия брой на сп. ELLE