С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Разгледайте луксозния апартамент на Томи Хилфигър

Тереза Восканян • 22.08.2018

Модният дизайнер притежава ултра-скъп пентхаус с невероятна гледка към Сенръл парк и главозамайваща арт колекция

Разгледайте луксозния апартамент на Томи Хилфигър

През 2008 г. Хилфигър заедно със съпругата си купуват два етажа в Plaza Hotel за 25,5 милиона долара. Двойката съчетава помещенията в едно цяло, създавайки луксозен пентхаус. Площта от 5 600 квадратни метра включва пристройка с купол и самостоятелна тераса с изглед към Сентръл парк. Семейството на дизайнера е похарчило около 20 млн. долара за ремонт и редизайн на интериора със скъпоценен черен лак и антични огледала.

През 2013 г. Томи Хилфигър решава да продаде своя апартамент в Plaza. Първоначално имотът е оценен на 80 милиона долара. По това време пентхаусът на известния дизайнер е сред най-скъпите оферти на пазара на недвижими имоти в САЩ.

Въпреки целият лукс и невероятната гледка, купувачи за скъпия имот все още не са се намерили. Цената на няколко пъти е намалена - веднъж на 75 млн. долара, след това на 68,95 млн. долара, а през април тази година, цената на апартамента падна на 58,9 млн. долара и собствениците решиха да го свалят от пазара.

Луксозният пентхаус на Томи Хилфигър

Назад Напред


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE