С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Стаята на децата над 4 години

Велина Василева • 16.03.2019

Време е средата да стимулира въображението и таланта им

Стаята на децата над 4 години
 © iStock

По-големите деца си играят доста повече и не държат постоянно да сте около тях. Затова е време да започнете да стимулирате въображението им и определено ще ви е нужен по-сериозен ремонт. Стаята трябва да се преобрази от бебешка в детска.


ДЕТСКАТА СТАЯ:ОТ 1 ДО 3 ГОДИНИ


Заложете на креативно легло, в което детето ви да се почувства като принцеса или пилот например. Помислете и къде в стаята можете да разположите бюро, защото скоро детето ви ще стане ученик, а и преди това ще има нужда от място, на което да рисува. Важни са и играчките, с които децата ви да се почувстват като възрастни – малка кухня или шкаф с инструменти. Стимулирайте талантите им с музикални играчки или дъски, на които може да се рисува (евентуално ще избегнете и драскането по стените). Така ще осигурите на детето си истинска детска стая, в която то ще иска да стои и да си играе. А и тя ще бъде действително стилна и креативна. По детски.

Разгледайте вдъхновяващите ни идеи в галерията.

Детската стая: 4+ години

Назад Напред


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE