Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Ъгъл за медитация у дома

Люба Вангелова • 20.04.2017

Малко пространство, но със стил

Ъгъл за медитация у дома
 © Pinterest

В съвременната динамика е трудно да намерим време за всичко. А да се отпускаме е важно – така няма да позволим на стреса да развали всичко, което сме постигнали. Разбира се, че трудно намирате време за много неща, които не само обичате и искате, но и са полезни. Едно от тях е медитацията, която за съжаление все още не е въведена в училище. Но у дома е едно от задължителните неща за много съвременни хора. И ето как напоследък все повече домове имат свои обособени зони за дзен, за медитация, за релакс.

Да обособите кътче от дома си, в което да имате възможност да се отпускате и да намирате покой е ней-лесния начин да включите медитацията в ежедневието си.

В галерията ви предлагаме идеи за различни видове дзен кътчета у дома. Кой казва, че да релаксираш не е шик? Изберете няколко удобни големи възглавници, сложете на пода малки цветни кокетни дюшеци, вдъхновете пространството с малко свещи, растения, малки пластики, но не го претрупвайте. Все пак това е място, в което съзнанието трябва да се отпусне.  

Кът за медитация у дома

Назад Напред


В новия брой

Модел и актриса в Ню Йорк, красивата Александра днес е бушмен в Намибия