С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

56-годишна засне провокативна фотосесия

22.05.2016

Британският модел Никол Грифин на крачка от революция в бранша

56-годишна засне провокативна фотосесия
 © dailymail.co.uk

В света на бляскавите списания сме виждали всичко. Но всеки път интересът към провокативните фотосесии на смели жени е голям. Такава засне 56-годишният британски модел Никол Грифин, която показа прекрасните извивки на тялото за списание Sports Illustrated. За цялата история на списанието, тя е най-възрастният модел, снимала фотосесия за страниците му.

Но ето, че тя прие предложение за още една фотосесия за британското списание SLINK, която предизвика широк интерес не само сред читателите му. Известно е, че списанието е специализирано във фотосесиите с модели plus-size, като демонстрират красивите им форми. Този път екипът решил да покаже, че красотата не само не зависи от размера, но и не зависи и от възрастта.

Гледайки снимките на Никол, ние не забелязваме възрастта й, а по-скоро виждаме една силна и уверена жена, която излъчва лекота и сексапил.

Никол Грифин влиза в моделския бизнес скоро – едва преди 3 години започва да се занимава с това. Но за този кратък период успя да внесе глътка свеж въздух и да подари на жените надежда, че и след 50 те са секси и красиви.

Фотосесията на 56-годишната Никол Грифин

Назад Напред

Автор Люба Вангелова


В новия брой

Корицата на ELLE България с ексклузивна сесия и интервю в броя със Селин Дион