С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Женени рокаджии – има ли въобще такива?!

Петра Денчева • 20.02.2019

Тези тримата и техните половинки доказват, че и лошите момчета на рока все някога минават под венчило. И при това – браковете им траят дълго!

Кои са те?
Кои са те? © iStock

Боно  Али Хюсън

Женени от: 36 години

Боно се жени за училищната си любов и вече безброй пъти е казвал, че работата му по U2 и връзката му с Али са започнали по едно и също време. Въпреки славата, съпругата му е съвсем скромна и напълно искрена. За Боно това е една от причините все още да я обича. Али е неговото вдъхновение и мотивация да прави нови песни и да се стреми към нови достижения.

Боно и Али
Боно и Али © Getty Images

Нищо чудно, че поне половината от творчеството на U2 е посветено на нея! „Тя ми даде усещането за дом“, казва музикантът. „На нея дължа усещането, че принадлежа някъде, че съм чакан. И макар да си имаме своите възходи и падения, винаги се уповавам на нея.“

Джон Бон Джоуви  Доротея Хърли

Женени от: 29 години

Познават се още от ученици в родния им Ню Джърси. Близо 30 години по-късно, той признава, че невинаги всичко в брака им е било наред, но Доротея имала силна воля и му вдъхвала кураж, че ще се справят и с това.

Доротея и Джон Бон Джоуви
Доротея и Джон Бон Джоуви © Getty Images

„По някакъв начин нещата се случват. Вероятно защото израстваме в една посока“, казва той.„Имам жена, която обожавам. Без нея картите ще се сгромолясат. Всеки ден има някакво изкушение. Не го търся. Перфектен ли съм? Не. Но стремя ли се да си намеря любовница? Не!“

Стинг ♥ Труди Стайлър

Женени от: 26 години

Връзката им започва като извънбрачна афера, която води до развод за Стинг и предишната му съпруга. Но отношенията им явно не са били мимолетни, след като търсим рецептата им за щастлив и дълъг съвместен живот. Двете ѝ съставки са йога и секс.

Стинг и Труди
Стинг и Труди © Getty Images

Семейството се оказва доста разкрепостено – не са му чужди размяната на партньори, стриптийз клубовете, многочасовите сексмаратони и реализираните сексфантазии. „Важното е да има разнообразие“, откровен е Стинг. Двойката стана пословична и с практикуването на тантрически секс.


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE