С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Първите дами и техните най-добри приятелки

Тереза Восканян • 29.05.2018

Американските медии разглеждат темата за приятелите на Мелания Тръмп. Най-близка й се оказа Инес Кнаус - по-голямата й сестра. ELLE решихме да си припомним най-добрите приятелки и на други първи дами

Първите дами и техните най-добри приятелки
 © getty

МЕЛАНИЯ ТРЪМП И ИНЕС КНАУС

Мелания Тръмп е много затворен човек, а животът й не е бил никога толкова публичен, колкото сега. Настоящата позиция на Мелания я прави интересна за обществото и то иска да знае всичко за нея. Известно е, че тя е много привързана към сина си Барън и до там приключва информацията за близките й хора. Наскоро стана ясно, че най-добрата приятелка на Тръмп е нейната по-голяма сестра - Инес Кнаус. Преди години те заедно напускат Словения, за да започнат моделската си кариера в САЩ. Тези, които познават Инес я определят като невероятно предана и много мила жена, готова да предпази сестра си от всичко. Любопитно е, че няма почти никакви снимки на Мелания и Инес. Мелания я споменава в речта си на Републиканската национална конвенция през 2016 г., наричайки я "невероятна жена и приятел". Инес, според близкия кръг на първата дама, се радва на пълното доверие на Мелания, а за възпитанието на сина си първата дама на САЩ се доверява само и единствено на по-голямата си сестра.

Стилни визии на Мелания Тръмп

Назад Напред

© wikipedia

ЖАКЛИН КЕНЕДИ И НАНСИ ТЪКЪРМАН

Животът на Тъкърман е в сянката на Жаклин. Смисълът на живота й е да служи на приятелката си като личен секретар. Приятелските отношения на Джаки с Нанси започват доста преди администрацията на Кенеди. Те всъщност са приятелки от детството, а също и съквартирантки в Интерната на Мис Портър. Тъкърман е била дори шаферка на сватбата на Кенеди през 1953 година. Когато Джон Кенеди е убит, Тъкърман е човекът отговорен за хилядите съболезнователни писма, които пристигат за Джаки Кенеди. След като напуска Белия дом, тя остава личен секретар на Джаки Кенеди до смъртта й през 1994 година.

Любопитни факти за Джаки Кенеди

Назад Напред

© getty

ХИЛАРИ КЛИНТЪН И ХУМА АБЕДИН

Започнала като стажант в Белия дом, за последните 20 години Абедин е успяла да съгради една успешна кариера. След като става личен асистент на Хилъри, Хума бързо се покачва от някой, който носи кафето до влиятелен човек, способен на много неща. През 2015 г., по време на предизборната кампания, в която Клинтън взима участие, Абедин е повишена в заместник-директор за персонала за изборите.

На Хума й е позволено много неща - включително да работи от дома си. Тя е добре приета от семейството на Клинтън, освен това, самата Хилъри я нарича своя "осиновена дъщеря". Не сме чували да я назовава "най-добра приятелка", но хора от близкото им обкръжение казват, че това си е напълно така.


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE