С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Тормози ли Мадона децата си?

08.01.2016

Роко избягал след поредния скандал с майка си

Мадона
Мадона © Getty images

Строгите правила, които Мадона налага на четирите си деца, се оказаха основната причина за конфликта й с големия й син Роко и решението на тийнейджъра да избяга от нея при баща си в Лондон.

„Мадона е много строга с Роко и му взе телефона, след като уроците започнаха да му куцат“, споделя запознат. „Тя е много по-изискваща от Гай и това изобщо не се харесва на Роко. Когато му взе телефона, това го доведе до ръба.“

Големият син на Мадона напусна преди месец турнето на майка си и замина за Лондон при баща си. Освен че отказва да се върне в Щатите, което ще доведе до съдебна битка между родителите му за това кой да поеме неговото попечителство, Роко блокира майка си от акаунта си в Instagram, за да не й дава възможност да гледа снимките му. Впоследствие той изцяло изтри профила си.

Запознати издават, че на тийнейджъра му е трудно да живее с вечно пътуващата си майка и предпочита по-улегналия начин на живот при татко си и семейството му. Освен това Гай е много по-благ от бившата си съпруга и това допълнително носи положителни точки в очите на Роко. Тийнейджърът не понася и факта, че, когато е с Мадона, постоянно е обграден от папараци. В Лондон той няма подобен проблем и се разхожда напълно спокойно.

Децата на Мадона

Назад Напред

Автор: Ирена Късметска


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE