С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Валери Божинов – преди 7 години и днес

01.04.2017

ELLE си припомня какъв надпис за тениската си избра футболистът по време на фотосесията

стайлинг ОГНЯНА ЧАЛБУРОВА
стайлинг ОГНЯНА ЧАЛБУРОВА © ТЕМЕЛКО ТЕМЕЛКОВ

​През 2010-та списание ELLE България направи своя специален проект „Моето послание на тениска“. Той показваше какви надписи биха носили знаменитостите върху своите тениски. Приятна компания от известни личности направи своя моден избор специално за ELLE! Помолихме всяка от тях да сподели какво би написала, ако създаваше фланелки с щампи.

Футболният нападател Валери Божинов също бе един от участниците, към които решихме да върнем спомените си днес, 7 години по-късно. За спортната кариера на Валери няма нужда да говорим, за любовния му живот – още по-малко. Пословично известният със своите кратки „музикални“ видеа и фатални флирт-смс-и иначе привлекателен мъж днес е познато име за всеки човек в нашата страна.

Тогава ЕLLE се възхити на Валери задето прояви невероятно чувство за хумор, докато избираше своята фланелка с послание на фотосесията. В онзи момент на снимките присъстваше и Алисия, а двамата си намигнаха и единодушно посочиха надписа „Секс инструктор“, без да се интересуват как злите езици ще коментират това!

Иначе преди 7 години, попитан за мотото си, Валери посочи: Животът ми е футбол! Днес според нас то продължава да е същото. А футболистът се радва на любовта си с красивата Биляна, или поне така изглежда от профилите в Instagram и на двамата. И очевидно любимите му селфита с Биляна са тези вавтомобил. 

Валери Божинов

Назад Напред

текст Петра Денчева

фотографии ТЕМЕЛКО ТЕМЕЛКОВ, стайлинг ОГНЯНА ЧАЛБУРОВА


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE