С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 картички с модно отражение

Константин Стойнов • 16.12.2018

Модните илюстрации като необичаен подарък

10 картички с модно отражение
 © instagram@meganhess_official

Илюстрацията е неразривно свързана със света на модата. В зората на модните издания тя е е била важна част от всеки брой.

Художници като Ерте и Едуардо Бенито са ни завещали прекрасни корици, и не само, на едни от най-обичаните списания. Не е нужно да споменаваме, че и повечето дизайнерски колекции, биват „заченати“ с няколко бързи щрихи и цветни петна.

Днес модната илюстрация се изучава като отделна специалност, а редица художници се борят за вниманието ни, като споделят немалка част от работата си онлайн и дори ни дават възможността да ги закупим под една или друга форма. 

Замислихме се, защо да не направим необичаен подарък, под формата на картичка или постер, на някой наш приятел – верен фен на модата. В галерията ни ще откриете няколко от любимите ни автори.

10 вдъхновяващи модни илюстрации

Назад Напред

 


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE