С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

квАРТалът на контрастите

02.08.2017

„квАРТал фестивал“ 2017 се завръща през септември

квАРТал
квАРТал  © личен архив

Бургери и тетрис; голдън ретрийвъри и галерия; баня и кино; Путин и сафрид, ракия и калашници; обущар и пожарна?!

Тези удивителни съчетания са съвсем реални и те всички съществуват на едно-единствено място – квАРТалът на контрастите!

Именно под този надслов, от 15 до 17 септември 2017, ще се проведе второто издание на квАРТал Фестивал - атрактивния градски фест, който ще се разпростре върху познатия периметър между бул. Дондуков, бул. В. Левски, бул. Сливница и бул. Мария Луиза и ще докаже на всички жители и гости на столицата, че и София може да има свое собствено място за култура, забавление и активен начин на живот!

„квАРТал на контрастите“ ще се случи от 15 до 17 септември, 2017
„квАРТал на контрастите“ ще се случи от 15 до 17 септември, 2017 © личен архив

Тази година, локациите, които ще вземат участие са още повече, съобщават организаторите от „квАРТал колектив“, а програмата ще бъде още по-разнообразна и атрактивна.

Главната цел остава същата, а именно - представяне на огромния потенциал и богатото културно наследство на Стария еврейски квартал – един от най- колоритните и интересни райони на София до средата на миналия век, който днес се събужда за нов живот и отваря вратите си за всички гости и жители на София, именно в деня на официалния й празник – 17 септември.

© личен архив


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE