С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Да внесем уют и в офиса

Тереза Восканян • 03.09.2019

Няколко съвета как да организирате работното си място

Да внесем уют и в офиса
 © iStock

Смята се, че удобното работно място е ключът към ефективност и добро настроение. А истината е, че цветът на стени в офиса, както и аксесоарите на масата имат голямо влияние на атмосферата.

Вижте тези съвети за дизайн за подобряване на ефективността в офиса ви:

МЪНИЧКА ДЖУНГЛА?

Стайните растения премахват стреса и енергизират, така че, тяхното присъствие на работния плот е от значение. Има много начини да се направи удобно работно бюро с една или две саксии. Изберете си растения, за които е лесно да се грижете, за които няма да се страхувате да оставяте без надзор в продължение на няколко дни.

4 растения за офиса

"СБОГОМ" НА ХАОСА!

В основата на организирано работното място се крие редът, който трябва да цари на бюрото. Ако той е затрупан с документи, изгубени химикалки, телбод, мобилен телефон, както и е натрупано с чаши и чинии, то чувството на неудовлетвореност и стрес могат лесно да се появат. Смята се, че тези, които ежедневно поддържат ред на работното място са много по-активни в работната среда.

Офисни деко трикове за след ваканцията

Назад Напред

ШШШТ! 

Често външният шум или този от общия офис може да наруши и забави концентрацията на работния процес. Ако пълната изолация в офиса не е възможна, можете да използвате няколко маскиращи елементи на шума. Например корк дъска със снимки или сувенири - те са способни да блокират външния шум. Другият начин е да се използва вентилатор с монотонен "бял шум". Или просто се снабдете с шумоизолиращи слушалки

По следите на голямото офис завръщане

Назад Напред


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE