С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Рекордните 140 на брой са претендентите за отличие в IAB MIXX Awards

14.11.2017

На 23 ноември ще се разгледат най-добрите практики в дигиталния маркетинг у нас през изминалата година

Рекордните 140 на брой са претендентите за отличие в IAB MIXX Awards

140 заявки в 13 различни категории бяха получени за участие IAB MIXX Awards 2017.

В третото издание на престижния международен конкурс в България до момента са заявили участие близо 40 агенции и рекламодатели със 70 кампании, които представят най-добрите практики в дигиталния маркетинг у нас през изминалата година.

Церемонията по награждаване ще се проведе на 23 ноември в Зала Люмиер Лидл в НДК, а всички, които искат да станат част от събитието, все още могат да закупят своя билет.

По време на церемонията всеки един от членовете на журито на IAB MIXX Awards ще вдъхнови аудиторията със специална презентация, посветена на най-интересната и впечатляваща кампания от световната практика от неговата категория.

IAB MIXX Awards все още остава единствената платформа у нас, която дава възможност да бъдат представени най-добрите постижения в дигиталния маркетинг у нас. Наградите се провеждат по лиценз на световните MIXX Awards и се приемат като най-категоричния показател за успех в света на дигиталните кампании.


В новия брой

Алекс Петканова с малкия Габриел на корицата на новия брой на ELLE