С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Защо днес трябва да сте на мястото на шефа?

14.09.2015

Това звучи като отговор на молитвите ви

Защо днес трябва да сте на мястото на шефа?
 © iStock

Може би често сте си мърморели под носа (или сте го изказвали гласно) как е добре шефът ви да е само един ден на ваше място, за да разбере какви невъзможни чудеса от храброст правите, за да изпълните задачите, които ви поставя, дори и в срок. Днес е международен Ден на смяна на размяна на местата с шефа. Да, това е денят, в който шефът ще вдига телефона, ще прави кафе и ще съобщава неприятните новини на клиентите. Междувременно вие може да поиграете на миниголф в кабинета му.

Какво се случва, когато служителите са много, а шефът е един? Просто поставяте идеи на шефа си, които той трябва да обмисли, за да се постави на ваше място. Дори и само за час, може да се постави на мястото на всеки един от служителите си. Направете му това смело предложение, а след това му предложете и да прочете статията, че е добре да си тръгвате рано от офиса. 


В новия брой

Мария Илиева на корицата на новия брой на ELLE