С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Бивол: огромен напредък в кариерата

Бивол: огромен напредък в кариерата

В личен план Годината на Петела не е подходяща за правене на сериозни стъпки като брак, дете, годеж, започване на общо съжителство.

1925; 1937; 1949; 1961; 1973; 1985; 1997; 2009

Родените под знака на Бивола са консервативни и понякога интровертни хора. Предпочитат да са у дома и в компанията на семейството си, отколкото сред приятели. Държат на традициите и семейните ценности. Сред негативните им качества е силната ревност и склонността да избухват и да вдигат скандали, без много да се съобразяват с времето, мястото или хората.

Ако сте родени под знака на Бивола, Годината на Петела ви е приготвила щастие и спокойствие. Очаквайте осъществяване на отдавна правени планове. В професионален план ви очакват много успехи, но е добре да ги пазите за себе си и да не споделяте с околните. Бъдете внимателни, защото в работата можете да срещнете завист от колеги, възможни са предателства.

Коментари

Все още няма коментари за "Бивол: огромен напредък в кариерата".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: благоприятна в здравословно отношение

Родените под знака на Плъха са интелигентни и любопитни. Харизматични са и обичани от околните. Понякога Плъха е упорит и има склонност да поставя личните си интереси пред общото благо както в личен, така и в професионален план.

Тигър: нови приятели

Китайски хороскоп

Тигър: нови приятели

Това е годината, в която ще откриете кои са най-ценните хора около вас.

Заек: не поемайте рискове

Китайски хороскоп

Заек: не поемайте рискове

В Годината на Петела късметът не е на ваша страна в личен план и са възможни проблеми.

В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE