Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Бивол: предизвикателства и възможности

Бивол: предизвикателства и възможности

2015-та изправя пред истински предизвикателства родените в годината на Бивола. Това е така поради факта, че Овцата, която е осмият знак в китайския зодиак, се противопоставя на Бивола, който е вторият.

1925; 1937; 1949; 1961; 1973; 1985; 1997; 2009

2015-та изправя пред истински предизвикателства родените в годината на Бивола. Това е така поради факта, че Овцата, която е осмият знак в китайския зодиак, се противопоставя на Бивола, който е вторият. Това ще доведе до някои усложнения, които обаче няма да се отнасят за всички.

Родените в годината на Бивола е добре да следват хода на събитията с надежда и позитивна нагласа. Хубавото на лошите ситуации е, че те носят след себе си доста по-хубави и нещата се обръщат във ваша полза. Не се обезсърчавайте от всяка малка пречка, а се заредете с търпение. Фокусирайте се върху целите си и ги следвайте, ако искате в последното тримесечие на годината да жънете успехи.

Любов

Ще бъдете по-атрактивни за противоположния пол от обикновено. Може да възникнат трудности в общуването, но поради прекалено внимание.

Кариера

Може да имате усещане, че през годината изобщо не напредвате в професията. Всеки проблем е добре да решавате не с усилия, а внимателно обмисляне и интелигентни действия. Бъдете дискретни по отношение на колегите си.

Финанси

Напрежението може доведе до грешни стъпки с негативни последици, затова внимавайте във всички дейности, свързани със законови уредби. Избягвайте рискови инвестиции. Като цяло балансът до края на 2015 г. ще бъде положителен.

Здраве

Най-голямата опасност се крие в напрежението – то може да доведе до непредвидени проблеми със здравето. Трябва да се грижите както за физическото, така и за психическото си здраве.

Най-добри месеци през 2015-та: април, август, септември, октомври, ноември и декември.

Към какво да се стремите: събирайте информация и използвайте във ваша полза.

Числата на късмета през 2015-та: 3, 16, 24, 30, 39, 44

Коментари

Все още няма коментари за "Бивол: предизвикателства и възможности".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: по-добрата година

За представителите на Плъха годината на дървената Овца ще бъде по-добра от предишната. Въпреки някои очаквани катаклизми, годината ще бъде успешна.

Тигър: магията на успеха

Китайски хороскоп

Тигър: магията на успеха

На пръв поглед енергиите на Тигъра и на Овцата не се съвместяват. Последният знак е свързан с миролюбивото общуване и избягване на крайностите.

Заек: благоприятна година

Китайски хороскоп

Заек: благоприятна година

Годината е добра за родените под знака на Заека, но те трябва да направят усилия да запазят това и да се възползват максимално от предоставените им възможности.

В новия брой

Корицата на ELLE с Койна Русева