С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Дракон: напредък в професионален план

Дракон: напредък в професионален план

Ако сте родени под звездата на знака Дракон, очаквайте Годината на Петела да е пълна с градивна критика от близки хора.

1928; 1940; 1952; 1964; 1976; 1988; 2000; 2012

Родените под знака на Дракона са силни и магнетични хора, с особен поглед към живота. Креативни са. Хората, зодия Дракон, имат високи очаквания към себе си и околните. Драконът е идеалист, който обича да се ангажира с много проекти едновременно и почти винаги успява да ги реализира перфектно.

Ако сте родени под знака на Дракона, очаквайте Годината на Петела да е пълна с градивна критика от близки хора. В личен план очаквайте определено напрежение и конфликти, които обаче ще се разрешат бързо. Годината на Петела за вас ще е пълна с нови приятелства. Очаквайте напредък в професионален план.

Коментари

Все още няма коментари за "Дракон: напредък в професионален план".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: благоприятна в здравословно отношение

Родените под знака на Плъха са интелигентни и любопитни. Харизматични са и обичани от околните. Понякога Плъха е упорит и има склонност да поставя личните си интереси пред общото благо както в личен, така и в професионален план.

Бивол: огромен напредък в кариерата

Китайски хороскоп

Бивол: огромен напредък в кариерата

В личен план Годината на Петела не е подходяща за правене на сериозни стъпки като брак, дете, годеж, започване на общо съжителство.

Тигър: нови приятели

Китайски хороскоп

Тигър: нови приятели

Това е годината, в която ще откриете кои са най-ценните хора около вас.

В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE