Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Дракон: смелост и превъзходство

Дракон: смелост и превъзходство

Звездата на знака Дракон се нарича Седлото на генерала и символиката й е смелост, сила и превъзходство.

1928; 1940; 1952; 1964; 1976; 1988; 2000; 2012

Звездата на знака Дракон се нарича Седлото на генерала и символиката й е смелост, сила и превъзходство. Смята се, че с негова помощ хората могат да преминат през всички трудности. Представителите на този знак получават помощ от звездите, с която успяват да превърнат всяко отрицателно нещо в положително. Въпреки това Драконите трябва да бъдат постоянно нащрек през цялата година.

В годината на Овцата може да се отпуснете и да поемете малко въздух. Придържайте се към това, което познавате най-добре и не започвайте нови начинания. Най-добре е да се съсредоточите да довършите това, което сте започнали през миналата година.

Любов

Най-голямата заплаха в живота на Дракона идва от символиката на звездата, която отговаря за самотния живот – смята се, че в Древен Китай тя е била наказание за тези, които са се опълчили срещу закона и родовата традиция. Те били изолирани от семейството си.

Това означава, че е добре да обръщате повече внимание на семейството си и на близките си.

Кариера

Творческата ви енергия и нагласа за обновяване ще ви донесе успех, но трябва да запазите този хъс до края на годината. Често пътят към успеха ще е различен от това, което сте си представяли, но е добре да се адаптирате към всякакви ситуации в живота.

Финанси

Единственото нещо, което се иска от вас, е да сте мъдри. През 2015 г. ще се радвате на благоприятни условия за финансите си. Рискови и необмислени операции с пари обаче ще доведат до отрицателен баланс в края на годината.

Здраве

Най-слабото място за представителите на знака ще бъде това, че в много моменти от годината ще живеят на ръба и ще поставят здравословното си състояние на ръба.

Знакът на Дракона е свързан с полет на духа, докато този на Овцата е по-скромен и дискретен в действията си. Независимо от големите проекти (лични или професионални) не трябва да забравяте и чисто човешката страна на нещата.

Най-добрите месеци за 2015-та: февруари, май, август и ноември.

Към какво да се стремите: завършване и натрупване.

Числата на късмета през 2015-та: 1, 12, 22, 27, 41, 44.

Коментари

Все още няма коментари за "Дракон: смелост и превъзходство".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: по-добрата година

За представителите на Плъха годината на дървената Овца ще бъде по-добра от предишната. Въпреки някои очаквани катаклизми, годината ще бъде успешна.

Бивол: предизвикателства и възможности

Китайски хороскоп

Бивол: предизвикателства и възможности

2015-та изправя пред истински предизвикателства родените в годината на Бивола. Това е така поради факта, че Овцата, която е осмият знак в китайския зодиак, се противопоставя на Бивола, който е вторият.

Тигър: магията на успеха

Китайски хороскоп

Тигър: магията на успеха

На пръв поглед енергиите на Тигъра и на Овцата не се съвместяват. Последният знак е свързан с миролюбивото общуване и избягване на крайностите.

В новия брой

Корицата на ELLE с Койна Русева