С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Глиган: въздействието на вътрешната сила

Глиган: бъдете предпазливи

Ако сте родени под знака на Глигана, 2017 ще е година на спокойствието.

1923; 1935; 1947; 1959; 1971; 1983; 1995; 2007

Родените под знака на Глигана са чувствени, лоялни и топли хора. Те не се оставят да бъдат командвани и винаги се опълчват. Родените под знака на Прасето обичат живота и му се наслаждават всеки миг. Верни приятели и партньори, Прасетата имат един голям недостатък - често се чувстват напрегнати и притеснени, особено сред близки хора, от чиито чувства наистина се интересуват.

Ако сте родени под знака на Глигана, 2017 ще е година на спокойствието. Бъдете търпеливи и последователни в действията си и не бързайте да осъществявате целите си. Знайте, че 2017 е година, в която посявате семената на нещо, чиито плодове ще берете след време. Намерете начин да си почивате повече и работете върху вътрешното си спокойствие. Във финансово отношение бъдете предпазливи, за да не са разходите ви повече от приходите.

Коментари

Все още няма коментари за "Глиган: бъдете предпазливи".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: благоприятна в здравословно отношение

Родените под знака на Плъха са интелигентни и любопитни. Харизматични са и обичани от околните. Понякога Плъха е упорит и има склонност да поставя личните си интереси пред общото благо както в личен, така и в професионален план.

Бивол: огромен напредък в кариерата

Китайски хороскоп

Бивол: огромен напредък в кариерата

В личен план Годината на Петела не е подходяща за правене на сериозни стъпки като брак, дете, годеж, започване на общо съжителство.

Тигър: нови приятели

Китайски хороскоп

Тигър: нови приятели

Това е годината, в която ще откриете кои са най-ценните хора около вас.

В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE