Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Кон: мечтите се сбъдват

Кон: мечтите се сбъдват

Звездата, която отговаря за знака на Коня се намира в хармонично отношение с тази на Овцата – изглежда, че 2015-та ще бъде благоприятна за представителите на този знак.

1930; 1942; 1954; 1966; 1978; 1990; 2002; 2014

Звездата, която отговаря за знака на Коня се намира в хармонично отношение с тази на Овцата – изглежда, че 2015-та ще бъде благоприятна за представителите на този знак.

Конят е знакът на екшъна и приключенията и често представителите му се осмеляват да се радват на живота и да изповядват пълноценно тази философия. През годината ще имат много условия на лице, за да сбъднат мечтите си.

Качествата ви ще бъдат признати и ще доведат до успехи. Положителната ви енергия ще позволи на всичките ви проекти да се случат и да преодолеете пречките. Тази година е годината на успокояване на нещата в личен план – направете ходовете, които сте замислили.

Любов

Родените в годината на Коня са страстни и емоционални по природа. За тези, които не са във връзка, годината ще донесе много новини. За останалите бракът ще бъде поле на активни действия в много посоки, но емоциите ви ще бъдат малко объркани.

Кариера

През годината представителите на знака ще имат подкрепата на приятели и колеги, а всички условия ще подкрепят инициативите им в професионалното поприще. Съществува опасност от внезапна промяна на условията и усилията ви може да са заплашени от провал. За да избегнете това, бъдете дискретни и внимателни към чувствата на околните – пазете се от ревността на колеги.

Финанси

Годината ще донесе финансови ползи, вследствие на професионалните успехи. Въпреки това китайската астрология съветва представителите на знака да избягват хазартни игри или спекулативни действия.

Здраве

Звездите вещаят да обръщате повече внимание на здравето си – досега сте пренебрегвали елементарни сигнали.

Безспорно годината вещае късмет, но това не означава, че успехът и щастието ви са автоматично гарантирани. Крайъгълният камък в източната философия е балансът. Това означава, че е необходимо да положите усилия да контролирате голямото щастие. Дозата може да е разрушителна.

Най-добрите месеци за 2015-та: февруари, май, юни и декември.

Към какво да се стремите: перспективи за сигурност на бъдещето.

Числата на късмета през 2015-та: 8, 19, 26, 30, 37, 41.

Коментари

Все още няма коментари за "Кон: мечтите се сбъдват".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: по-добрата година

За представителите на Плъха годината на дървената Овца ще бъде по-добра от предишната. Въпреки някои очаквани катаклизми, годината ще бъде успешна.

Бивол: предизвикателства и възможности

Китайски хороскоп

Бивол: предизвикателства и възможности

2015-та изправя пред истински предизвикателства родените в годината на Бивола. Това е така поради факта, че Овцата, която е осмият знак в китайския зодиак, се противопоставя на Бивола, който е вторият.

Тигър: магията на успеха

Китайски хороскоп

Тигър: магията на успеха

На пръв поглед енергиите на Тигъра и на Овцата не се съвместяват. Последният знак е свързан с миролюбивото общуване и избягване на крайностите.

В новия брой

Корицата на ELLE с Койна Русева