С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кон: повишение на работното място.

Кон: повишение на работното място.

Годината на Петела ще е период, в който ще получите отговори на много въпроси в личен и служебен план.

1930; 1942; 1954; 1966; 1978; 1990; 2002; 2014

Родените под знака на Коня са хора, които не обичат да стоят на едно място. Те са авантюристи, обожават спорта и времето на открито. Обожават да са в голяма компания и да са център на вниманието. Добри оратори са. Разсеяни са и понякога имат склонност да започват много неща едновременно. Изберат ли обаче по кой път да вървят, начинанието им почти винаги се увенчава с успех.

Годината на Петела ще е пълна със спокойствие за Конете. Ще се случват много хубави неща, но нищо изключително. Възможно е да срещнете някои предизвикателства, но ще ги преодолеете без проблем. Годината е подходяща за повишение на работното място. Обръщайте особено внимание на близките си и отдайте всяка свободна минута на семейството си.

Коментари

Все още няма коментари за "Кон: повишение на работното място.".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: благоприятна в здравословно отношение

Родените под знака на Плъха са интелигентни и любопитни. Харизматични са и обичани от околните. Понякога Плъха е упорит и има склонност да поставя личните си интереси пред общото благо както в личен, така и в професионален план.

Бивол: огромен напредък в кариерата

Китайски хороскоп

Бивол: огромен напредък в кариерата

В личен план Годината на Петела не е подходяща за правене на сериозни стъпки като брак, дете, годеж, започване на общо съжителство.

Тигър: нови приятели

Китайски хороскоп

Тигър: нови приятели

Това е годината, в която ще откриете кои са най-ценните хора около вас.

В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE