С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Куче: защита от Луната

Куче: ще бъдете спонтанни

В Годината на Петела ви очакват ви по-скоро мимолетни авантюри.

1922; 1934; 1946; 1958; 1970; 1982; 1994; 2006

Родените под знака на Кучето са симпатични и интелигентни хора. Много предпазливи във всичко, което правят, те са хора на баланса. Рядко можете да ги видите да изпадат в крайности. Те са хора на честта, но понякога могат да бъдат твърде ревниви и това ги прави не много лесни спътници в живота. Търсят сигурност и спокойствие в човека, с когото живеят.

Ако сте родените под знака на Кучето, 2017 ви е подготвила много изненади, за които трябва да се подготвите. Макар да не обичате да взимате светкавично решения, може да ви се наложи да бъдете по-спонтанни от желаното. В личен план всичко е хармонично, без особени промени за хората в сериозна връзка. Ако сте сами, не очаквайте любовта на живота ви да се появи през Годината на Петела, очакват ви по-скоро мимолетни авантюри. В професионален план може да има неприятни емоции, към които трябва да се отнесете с необходимото спокойствие.

Коментари

Все още няма коментари за "Куче: ще бъдете спонтанни".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: благоприятна в здравословно отношение

Родените под знака на Плъха са интелигентни и любопитни. Харизматични са и обичани от околните. Понякога Плъха е упорит и има склонност да поставя личните си интереси пред общото благо както в личен, така и в професионален план.

Бивол: огромен напредък в кариерата

Китайски хороскоп

Бивол: огромен напредък в кариерата

В личен план Годината на Петела не е подходяща за правене на сериозни стъпки като брак, дете, годеж, започване на общо съжителство.

Тигър: нови приятели

Китайски хороскоп

Тигър: нови приятели

Това е годината, в която ще откриете кои са най-ценните хора около вас.

В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE