С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Маймуна: смяна на професията

Маймуна: смяна на професията

Родените под знака на Маймуната да бъдат подготвени за колебания и проблеми в годината на Петела,

1920; 1932; 1944; 1956; 1968; 1980 ; 1992; 2004

Родените под знака на Маймуната са изобретателни хора с много умения. Хората, зодия Маймуна, са харизматични и имат много умения в различни области. Интелигентни и дори хитри, родените под знака на Маймуната усещат промените в обстановката и се адаптират светкавично.

Ако сте родени под знака на Маймуната, очаквайте година, пълна с професионални успехи. Някои от вас дори ще сменят напълно сферата на работа. В личен план, особено през първата половина на Годината на Петела, очаквайте колебания и проблеми. Ако сте женени/омъжени или имате сериозна връзка, отношенията с половинката ще са по-хармонични от всякога.

Коментари

Все още няма коментари за "Маймуна: смяна на професията".

Твоето мнение ще е първо!


Няма коментари

Плъх: по-добрата година

Китайски хороскоп

Плъх: благоприятна в здравословно отношение

Родените под знака на Плъха са интелигентни и любопитни. Харизматични са и обичани от околните. Понякога Плъха е упорит и има склонност да поставя личните си интереси пред общото благо както в личен, така и в професионален план.

Бивол: огромен напредък в кариерата

Китайски хороскоп

Бивол: огромен напредък в кариерата

В личен план Годината на Петела не е подходяща за правене на сериозни стъпки като брак, дете, годеж, започване на общо съжителство.

Тигър: нови приятели

Китайски хороскоп

Тигър: нови приятели

Това е годината, в която ще откриете кои са най-ценните хора около вас.

В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE